2017. november 15-én iskolánkban pályaorientációs nap volt. A korábbi évektől eltérően idén minden évfolyamra kiterjedő tanítás nélküli nap volt ez.

A nyolcadik évfolyamosok ellátogattak a Polgári József Attila Gimnázium és Szakképzőiskola, valamint a Tiszavasvári Középiskola nyílt napjára.

A többi évfolyam előadásokat hallgatott meg a pályaválasztásról, kisfilmet tekintettek meg különböző szakmákról, és üzemlátogatáson kóstolhattak bele a cukrászok, postások, egészségügyi dolgozók, a Mentőállomás, a Polgármesteri Hivatal és a Vízműtelep munkatársainak mindennapi munkájába.

Az alsó tagozatos tanulók reggeli tornájához a helyi NIKE üzlet dolgozói is csatlakoztak. A Foltvarró-kör tagjai tartalmas kézműves foglalkozáson értékes, hasznos ajándék- és dísztárgyakat készítettek a gyerekekkel. Kicsik és nagyok alkothattak a felnőttek segítségével fantáziájuk szerint.

Interaktív órán a legkisebbek a foglalkozásokról készült rejtvények és feladatok megoldásával, játékos formában mélyíthették ismereteiket.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a felsorolt intézményeknek, az ott dolgozóknak, az iskolába ellátogató vendégeknek, hogy hozzájárultak a nap sikeréhez.

 

.