A november az egészséges étrend, életmód jegyében telt iskolánkban. Tanulóink a hónap folyamán sok érdekes és “ízletes” programban vehettek részt / gondolok itt tejtermék, zöldség és gyümölcs kóstolásra/
Alsósaink mézes reggelit fogyasztottak, fogászati előadást hallgattak, gyümölcstálakat, plakátokat készítettek, és látogatást tettek a zöldségfeldolgozóban. A felsősök kézműves foglalkozáson mozaik képeket készítettek a csapatok gyümölcsökről, tejtermékeket, friss gyümölcsöt, zöldséget kóstoltak. Rendhagyó osztályfőnöki órákon hívta fel diákjaink figyelmét az iskola védőnője /Szabóné Gerda Klára/ a dohányzás veszélyeire, káros hatásaira. Az osztályok leggyorsabbjai sorversenyeken mérték össze ügyességüket testnevelő tanáraik irányításával.
Interaktív elsősegély órán vehettek részt diákjaink a szakrendelőben, ahol megtanulták az újraélesztést Tar Antal mentőápolótól.
Az egészséges táplálkozás és a sport jótékony hatásáról tájékozódtak az osztályok képviselői Szabó József tanár úrtól, s meg is kóstolhattak néhány hasznos élelmet.


.